Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va continua sa se incalzeasca

Vremea va continua sa se incalzeasca

Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea, sudul Transilvaniei si la munte.

Si la munte, vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in Carpatii Occidentali unde izolat este posibil sa ploua slab. Vantul va prezenta intensificari temporare. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti,vremea va continua sa se incalzeasca si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 16 - 17 grade, iar cea minima va fi de 1 - 3 grade.

In tara, temperaturile minime se vor situa intre -7 si 3 grade, usor mai scazute in depresiuni. Local se va semnala bruma, mai ales in centrul tarii si la deal, iar in zonele joase vor fi conditii de ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in sud si vest.

28 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.