Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor

Vremea se incalzeste usor

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord si est, unde izolat vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va marca o usoara crestere fata de intervalul precedent.

In capitala, dupa inca o dimineata cetoasa si rece, la limita pragului de inghet,  temperatura va urca la amiaza pana la 12..13 grade. In plus, soarele ne va bucura intreaga zi cu prezenta sa iar vantul va fi potolit. Presiunea atmosferica, de 751 mm coloana de mercur, e stationara.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade, iar temperaturile minime se vor situa intre -8 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni. Izolat se va produce bruma, iar in zonele joase vor fi conditii de ceata.

27 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.