Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea nu da semne de incalzire

Vremea nu da semne de incalzire

Vremea se va mentine rece in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, indeosebi in vest, vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, vremea se va mentine rece. Cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse va ninge slab, indeosebi in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara crestere. Spre dimineata, izolat, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Bucurestenii au parte azi de mult soare si 9..10 grade la pranz, asadar o zi agreabila, chiar daca usor sub regimul termic normal.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, iar temperaturile minime se vor situa intre -9 si 1 grad, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Spre dimineata, indeosebi in centrul tarii, izolat va fi bruma.

26 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.