Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer temporar noros si precipitatii

Cer temporar noros si precipitatii

Cerul va fi mai mult noros in vest, centru si nord, unde temporar va ploua. La munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, indeosebi spre seara. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari in sudul tarii si la munte.

La munte, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va prezenta intensificari, mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp.

In capitala, sunt sanse destul de mari ca primavara sa dea semne clare de bunavointa astazi, caci norii nu se anunta in numar prea mare, precipitatii nu se asteapta, iar temperatura aerului la amiaza va atinge 15-16 grade. Presiunea atmosferica insa este un motiv clar de neplacere azi pentru persoanele sensibile la variatii, cu atat mai mult cu cat valoarea de 743 mm coloana de mercur este mult sub norma, iar tendinta este de usoara scadere.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate in regiunile sudice.

24 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.