Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea nu da semne de incalzire

Vremea nu da semne de incalzire

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii pe arii extinse in nord-vest, centru, sud-est si local in celelalte regiuni. Precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ninsoare in Maramures, Transilvania, Moldova, indeosebi ploaie in zonele joase din sudul tarii si mixte in rest.

La munte, acelasi peisaj de iarna cu care deja ne-am obisnuit. Cerul prezinta innorari, iar local, ninsorile sunt si ele prezente. Vantul are intensificari la altitudini mai mari, iar maximele nu se modifica esential fata de cele de ieri: minus 7 grade pe Ceahlau, minus 5 la Semenic si  idee mai placut la Sinaia si Paltinis cu minus 2 grade la amiaza si minus un grad la Stana de Vale.

In Bucuresti, cerul va mai prezenta unele innorari in cursul zilei, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -4, -3 grade.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade.

19 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.