Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 

Vreme rece

Vremea se va raci usor, iar cerul va fi mai mult noros. Temporar vor cadea precipitatii pe arii relativ extinse, predominant sub forma de ninsoare in nord si centru si mixte in rest, cu mentinunea ca in regiunile sudice vor predomina ploile. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in majoritatea regiunilor.

La munte, vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii relativ extinse. Cantitatile de apa vor putea depasi izolat 10, 15 l/mp, indeosebi in Carpatii Meridionali. Vantul va prezenta intensificari mai ales pe creste.

In capitala, ziua de azi va semana mai degraba cu una de toamna. Norii vor acoperi cerul aproape intreaga zi, iar temporar va ploua, in conditiile in care si vantul ar putea sufla moderat. Si aici se raceste usor, asa ca dupa cele 3-4 grade de la aceasta ora, temperatura abia va urca, la amiaza, la 7, 8 grade. Presiunea atmosferica scade cu 4 milimetri fata de ziua de ieri: 758 mm coloana de mercur.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade.

18 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.