Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila

Vreme instabila

In jumatatea de est a tarii cerul va fi mai mult noros si local vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si trecator ninsoare in Moldova si in estul Transilvaniei, iar in Muntenia si Dobrogea indeosebi sub forma de ploaie. In restul teritoiului cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si la munte.

La munte, cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali, unde indeosebi ziua va mai ninge slab. In restul zonei montane cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in Muntii Apuseni unde vor fi conditii de ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari, mai ales pe creste. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior. Pe arii restranse, pe vai si in depresiuni, va fi ceata.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Dimineata si noaptea este posibil ca trecator sa se produca ceata.

In tara, temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade. Pe arii restranse, dimineata, se va semnala ceata, in zonele joase, indeosebi din vest si centru.

15 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.