Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari dimineata, precipitatii in restul zilei

Innorari dimineata, precipitatii in restul zilei

Cerul va fi mai mult noros in centru, sud si est, unde vor cadea precipitatii slabe, mixte. La munte va ninge. In celelalte regiuni vor fi innorari indeosebi in prima parte a zilei, cand se vor semnala precipitatii slabe, apoi cerul va deveni variabil. Vantul va avea intensificari in zona montana si local in rest.

La munte, cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in toate masivele, cu deosebire in cele ale Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Bucurestenii nu vor avea parte de o prima zi de weekend prea placuta. Azi temperatura scade putin fata de ieri, asa ca nu vom mai avea mai mult de 8 grade la amiaza, iar cerul ramane acoperit de nori, cel putin in prima parte a zilei. Continua, asadar, sa ploua, iar presiunea atmosferica se anunta in usoara crestere de la 753 mm coloana de mercur spre 757 mm coloana de mercur.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade.

14 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.