Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer noros si precipitatii slabe

Cer noros si precipitatii slabe

Cerul va fi mai mult noros si local vor cadea precipitatii slabe, mai ales ploi in sud si mixte in rest. La munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

La munte,vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari în zona înalta. Noaptea, pe vai si în depresiuni vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10, 11 grade, iar cea minima de 1, 3 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade.

13 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.