Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se raceste usor

Se raceste usor

Cerul va fi mai mult noros in nordul, centrul si estul tarii, unde local va ploua. In sud-vest innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala pe arii restranse. In zonele montane vor predomina ninsorile. Vantul va sufla in general moderat.

La munte, cerul va fi mai mult noros si indeosebi ziua, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari pe creste. Temperatura aerului va scadea fata de ziua precedenta.

Norii vor mai umbri, temporar, si capitala, si ar putea sa aduca, in trecere, si ploi slabe. Tempraturile vor scadea usor si aici, dar raman agreabile: dupa o dimineata cu 2..3 grade peste pragul de inghet, la amiaza asteptam 11..12 grade.

Temperatura aerului, in scadere fata de ziua precedenta, va avea valori maxime de la 3...4 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei, pana la 13...14 grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor situa intre 0 si 6 grade.

8 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.