Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa si ploi

Vreme inchisa si ploi

Cerul va fi mai mult noros, iar ploile se vor extinde in toate regiunile. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura. Vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, iar la munte va fi tare.

Vreme potrivnica si la munte azi. Norii aduc ploi peste toate masivele, iar la altitudini de peste 1800 de metri, precipitatiile vin sub forma de lapovita si ninsoare. Muntii Banatului si cei de curbura au parte de cantitati insemnate de precipitatii care local pot depasi si 25-30 de litri pe metru patrat. Izolat, chiar si 50 de litri pe metru patrat. Vantul si el sufla agresiv atingand viteze si de 90 de km pe ora. Maximele raman in parametri similari cu cei de ieri: 6 grade la Stana de Vale, 5 la Predeal, 2 la Sinaia si minus 2 la Varful Toaca.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, posibil insemnat cantitativ. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 5 ... 6 grade.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 13 grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade.

5 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.