Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduta

Vreme calduta

Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de vest a tarii, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si Meridionali unde pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 9-10 grade, iar cea minima in jur de 0 grade. Vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In restul tarii, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade. In primele ore ale zilei in zonele joase vor fi conditii de ceata.

3 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.