Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor

Vremea se incalzeste usor

Cerul va fi temporar noros; va ninge local in zona montana, iar in nord si centru vor fi precipitatii slabe, sub forma de lapovita si ninsoare. In restul tarii doar izolat vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari la munte si local in celalalte zone, mai ales in cele estice.

La munte, cerul va fi temporar noros si local, mai ales in Carpatii Occidentali si Orientali, va ninge. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

In capitala, dupa o dimineata cetoasa si friguroasa, cu 5..7 grade sub pragul de inghet, soarele e ceva mai sfios decat ieri dar sansele de precipitatii sunt reduse: 6 grade la amiaza.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade. Indeosebi in cursul noptii, in zonele joase din sudul tarii, local se va semnala ceata.

Presiunea atmosferica va creste.

28 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.