Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer noros si ninsori slabe

Cer noros si ninsori slabe

Cerul se va innora treptat in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile sud-estice unde va fi variabil, iar dimineata local se va semnala ceata. Indeosebi spre seara va ninge in nord-vestul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, innorarile se vor extinde treptat si mai ales noaptea vor cadea ninsori in general slabe, in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali si pe arii restranse in restul zonelor montane. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, dupa ceata din zori, favorizata de vantul slab, se anunta o zi destul de placuta, cu cer variabil. Temperatura va urca azi pana la 5, 6 grade.

In tara, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre -1 si 7 grade.

26 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.