Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea rece se mentine

Vremea rece se mentine

Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, indeosebi dimineata. Cerul va fi temporar noros si doar izolat vor fi conditii sa fulguiasca. In zonele joase, mai ales dimineata, local va fi ceata. Vantul va sufla in general slab.

La munte, cerul va fi temporar noros si izolat vor fi conditii sa ninga slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

In capitala, soarele nu-si va arata prea des chipul iar maximele raman modeste: 2-3 grade la amiaza, asadar o vreme normala pentru luna februarie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -11 si -3 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

25 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.