Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea nu se schimba

Vremea nu se schimba

Cerul va avea innorari temporare in majoritatea zonelor si izolat va ninge slab. Local in zonele joase, indeosebi din sudul si vestul tarii se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si doar izolat vor fi conditii sa ninga slab, mai ales in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla in general slab. Pe vai si in zonele depresionare vor fi conditii de ceata. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedent.

In Bucuresti, dupa ceata din primele ore, maxima castiga un grad fata de ziua de luni, pe fondul unui cer variabil si fara vant: 3...4 la amiaza.

Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -14 si -4 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade.

24 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.