Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Va ninge pe arii extinse

Va ninge pe arii extinse

Cerul va fi variabil in regiunile vestice si mai mult noros in rest. Va ninge pe arii extinse in Muntenia, Moldova si la munte si local in Oltenia si Transilvania. In Dobrogea vor fi precipitatii mixte. Izolat in sud si sud-est, cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

La munte, cerul va fi variabil in zona Muntilor Apuseni, dar cu innorari in rest. Va ninge pe arii relativ extinse, iar vantul va avea unele intensificari pe creste, viscolind sau spulberand zapada. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Bucurestiul ramane sub acelasi strat de nori cu tesatura deasa din care se scutura ninsori slabe. Maxima nici ea nu se anunta prea curajoasa, oprindu-se la 4 grade Celsius.

Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -7 si 3 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade.

20 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.