Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / O zi fara pic de soare

O zi fara pic de soare

Cerul va fi variabil in nord-vestul tarii, dar cu innorari in restul zonelor. In regiunile sudice si sud-estice vor fi precipitatii pe arii extinse, mai ales sub forma de ploaie si lapovita. Izolat, in extremitatea de sud a teritoriului, cantitatile de apa pot fi mai insemnate.

La munte, cerul va fi variabil in zona Muntilor Apuseni, dar cu innorari in rest. Va ninge pe arii relativ extinse, iar vantul va avea unele intensificari pe creste, viscolind sau spulberand zapada. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Capitala are azi parte de un cer pe care soarele nu se va arata. Plafonul de nori este compact si precipitatiile, mixte, insotite si de vant destul de nervos, fac din ziua de azi una nu prea placuta. De la minus 1 grad in zori, temperatura va creste pana la amiaza la maximum 3-4 grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 si 2 grade, mai scazute in nord-vestul tarii, pana in jur de -10 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade.

19 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.