Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea ramane rece

Vremea ramane rece

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si local va ninge, mai ales in zona de munte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Nici la munte soarele nu se arata azi pre activ. Dupa o dimineata geroasa, norii se prezinta consistent pe cerul crestelor montane, asa ca ninge local, peste toate masivele. Temperatura aerului, specific hibernala, este pretutindeni sub limita de inghet: minus 11 grade, asadar, chiar si sub limita gerului, pe Ceahlau, la Varful Toaca, minus 6 la Sinaia si Paltinis, minus 5 la Stana de Vale si Predeal. Stratul de zapada este generos cu turistii: 26 de cm la Predeal, 45 la Sinaia, chiar 50 la Paltinis si 71 la Semenic.

In Bucuresti, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si trecator, in cursul zilei, va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3 ... 4 grade, iar cea minima de -5 ... -3 grade.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, iar cele minime se vor situa intre -14 si -4 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

16 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.