Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi predominant noros. Vor fi ninsori, in general slabe, local in vestul, nord-vestul si centrul tarii si doar izolat in restul zonelor. Vantul va sufla slab si moderat.

Ziua de azi vine pe crestele montane cu valori diurne negative exclusiv. De la -7 grade pe frigurosul Ceahlau, ca si la Semenic, maximele nu se incumeta prea mult oprindu-se la mai agreabilele -2 grade la Stana de Vale, Predeal si Paltinis. Stratul de zapada insa pare sa se simta bine in aceste conditii, o veste buna pentru indragostitii de sporturi de iarna, caci atinge 43 de centimetri la Sinaia, cota, 49 la Paltinis si chiar 77 la Varful Toaca. Cerul insa va sub o patura de nori din care se scutura si ceva ninsori, slabe in general, peste crestele occidentale si nordul celor orientale si razlete in restul regiunii montane.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5-6 grade, iar cea minima de -4, -3 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si -2 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

14 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.