Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Nori si precipitatii mixte

Nori si precipitatii mixte

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore in centru si est, unde doar izolat vor fi posibile precipitatii slabe mixte. In cursul serii cerul se va innora treptat in vestul tarii.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest, pe litoral si in zona montana.

Ziua a debutat in statiunile montane cu nori si precipitatii mixte, dar slabe. Spre amiaza, cerul incepe sa se scuture de nori nemailasand gradele sa urce prea mult in aerul tare de munte: de la - 5 grade pe Ceahlau Toaca, pana la 1 grad cu plus la Predeal si Sinaia cota, si 2 grade cu plus la Paltinis. Spre seara insa precipitatiile revin, sub forma de lapovita si ninsoare.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului si din nou noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade. Mai ales noaptea, pe arii restranse in sudul si in centrul tarii vor fi conditii de ceata.
10 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.