Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de primavara

Temperaturi de primavara

Vremea va fi calda pentru aceasta data. In regiunile vestice, nordice si centrale cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineata izolat in zonele joase va fi ceata.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Muntii trec astazi la temperaturi de primavara: singura valoare negativa o gasim la amiaza pe Ceahlau, dar si aceasta este de minus 1 grad. In rest, valorile sunt de 5-6 grade la Sinaia si la Paltinis, iar la Predeal, ne intampina 8 grade Celsius la amiaza. La Predeal azi, nu gasim mai mult de 9 cm de zapada depusa. Ceva mai multa zapada este inca la Sinaia, 38 de centimetri si la Paltinis, 31 de centimetri.

In Bucuresti, vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 7 si 15 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade.
5 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.