Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Maxime de 10 grade in tara

Maxime de 10 grade in tara

Vremea va continua sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi noros in regiunile extracarpatice, unde pe arii restranse vor fi precipitatii neinsemnate cantitativ (fulguieli si burnite). In restul tarii, cerul va avea doar innorari temporare, iar in vest si sud-vest izolat va ploua slab. Vor fi conditii de producere a poleiului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest si la munte.

In regiunile de munte cerul va fi mai mult noros, insa doar pe arii restranse lasa si ninsori slabe. Vremea se incalzeste discret si aici, iar la Stana de Vale maxima depaseste limita de inghet cu 5 grade. In multe statiuni pasionatii sporturilor de iarna se pot bucura de un strat generos de zapada: 32 de centimetri la Paltinis, 36 la Semenic, 37 la Sinaia la cota. La Predeal si la Stana de vale stratul a scazut sub 20 de centimetri.

In Bucuresti urmeaza o zi mohorata. Cerul ramane acoperit intreaga zi si sunt conditii de ceata si burnita. Vantul e cel mult moderat. Dupa o dimineata la limita pragului de inghet, temperatura ajunge la amiaza in jurul valorii de 5 grade, cu 2 peste regimul termic normal.

Temperaturile minime se vor incadra intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiunile intramontane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade.
3 februarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.