Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 

Cod Galben

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis, in aceasta dimineata, o Atentionare Meteorologica - COD GALBEN catre prefecturile judetelor BACAU, BUZAU, BRAILA, BOTOSANI, CALARASI, CONSTANTA, GALATI, GIURGIU , IALOMITA, IASI, ILFOV, NEAMT, PRAHOVA, SUCEAVA, TULCEA, VASLUI, VRANCEA  SI MUNICIPIUL BUCURESTI (18 prefecturi).

Fenomenele vizate sunt ninsori si intensificari de vant, in intervalul 29 ianuarie, ora  22.00 -  31 ianuarie, ora 02.00.

In judetele din estul si sud-estul tarii va ninge, iar vantul temporar va prezenta intensificari de pana la 60 - 70 km/h, viscolind ninsoarea.

Fenomenele se vor semnala in noaptea de joi spre vineri mai ales in Moldova si zona Carpatilor Orientali, iar in cursul zilei de vineri si in noaptea de vineri spre sambata  indeosebi in Dobrogea, sudul Moldovei si jumatatea estica a Munteniei.

NOTA:  Local in vestul Munteniei, estul Transilvaniei si in zonele montane aferente, ninsorile vor fi insemnate cantitativ, dar vantul va fi in general moderat.

29 ianuarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.