Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme geroasa dimineata

Vreme geroasa dimineata

Vremea va fi rece, geroasa dimineata, indeosebi in nordul si centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile estice si sudice precum si la munte, unde local va ninge slab. In celelalte zone innorarile vor fi temporare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in Delta Dunarii.

In Bucuresti frigul continua sa ne tina sub stapanire. La aceasta ora sunt minus 3 grade, la amiaza putem spera la minus 2, cel mult zero grade. Din fericire nici vantul nu e prea nervos. Ne lispeste si soarele care ieri inca reusea sa ne invioreze: cerul este acoperit de nori iar trecator isi fac aparitia si cativa fulgi de nea.

La munte nu se anunta schimbari majore fata de ziua de ieri. Aceeasi vreme rece, geroasa noaptea si dimineata. Cerul e mai mult acoperit iar, pe arii restranse va ninge slab, mai ales in Carpatii Orientali si Meridionali. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de astazi. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura. Cel mai cald, daca putem spune astfel, va fi la Paltinis si la Stana de Vale, minus 2 grade la amiaza, dar cu un strat consistent de zapada, 35, respectiv 38 de cm. si mai multa nea s-a depus la Sinaia, 50 de centimetri, cu minus 5 maxima.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade, local mai coborate in centrul tarii, pana spre -20 de grade in depresiuni. In regiunile intracarpatice vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica va creste usor.

6 ianuarie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.