Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

In vestul, nordul si centrul tarii cerul va fi mai mult noros si local vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ploaie. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si mai ales seara pe arii mai restranse va ploua. In zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, de scurta durata, in cursul serii. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade, iar cea minima de 2-3 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

La munte, in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, cerul va fi mai mult noros si local vor cadea precipitatii mixte. in restul zonelor montane, innorarile vor fi temporare, iar precipitatiile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va scadea usor fata de intervalul precedent.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

19 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.