Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa

Vreme inchisa

Vremea va fi inchisa si va ploua in toate regiunile. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Pe arii restranse, la deal si munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari locale in regiunile extracarpatice precum si la munte.

In Bucuresti vremea mohorata, mai potrivita pentru toamna decat pentru saptamana care precede Ajunul Craciunului. Cerul e acoperit de o patura groasa de nori cenusii iar temporar ploua. in schimb si aici e mai cald: 9, 10 grade maxima, cu 5, 6 grade peste normal.

La munte precipitatiile acopera azi toata zona iar pe creste sunt si sub forma de lapovita sau ninsoare. Pe masivele din vest si din sud asteptam cantitati insemnate de apa, de peste 20 de l/mp local iar, izolat, chiar peste 35 de litri. in schimb temperaturile sunt si aici generoase, cu 7 grade la predeal si Stana de Vale, 6 la Paltinis, unde stratul de zapada e de 26 de centimetri, 4 la Sinaia, unde neaua e mai consistenta, 49 de centrimetri. Atentie, in Fagaras, Bucegi si Postavaru, pe anumite pante sunt posibile declansari spontane de avalanse medii si mari, riscul fiind evaluat in continuare ca insemnat.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre 0 si 9 grade.

18 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.