Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros. Va ploua, indeosebi dupa-amiaza si seara, in vestul si sud-vestul tarii si doar izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in Campia de Vest, Moldova, Dobrogea si in zona de munte.

In Bucuresti, cerul va fi  favorabil ploii. Ploaia ii pasuieste pe bucuresteni pana la noapte, nu sunt intensificari ale vantului si chiar daca soarele e ascuns dupa nori, ziua se anunta deocamdata placuta, caci maximele depasesc cu 5-6 grade regimul normal: 8-9 grade la amiaza.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Ploile ajung si pe creste, intai in Muntii Occidentali si Meridionali iar la noapte, odata cu deplasarea spre est a depresiunii care le-a adus, ajung si in Orientali. E cald si aici: 9 grade la Stana de Vale, 8 la Paltinis, 7 la Predeal, doar 5 grade la Sinaia, dar stratul de zapada e consistent: 55 de centimetri. Atentie, in Fagaras, Bucegi si Postavaru riscul de avalansa este evaluat la gradul trei, adica insemnat, declansarile sunt posibile chiar si la slabe supraincarcari cu turisti sau schiori.

Temperatura aerului va marca o crestere usoara, incat valorile maxime se vor incadra intre 4 si 12 grade, iar cele minime in general intre 0 si 7 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

17 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.