Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare

Precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare

Cerul va fi mai mult noros si izolat va ploua slab sau va burnita, mai ales in sud-vestul tarii si in regiunile estice. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in Banat, Oltenia, nordul Moldovei si la munte.

In Bucuresti avem parte si azi de nori multi, dar conditiile de ploaie sunt destul de mici. Vantul sufla insa cu viteze moderate, ceea ce, desi suna bine, de fapt, inseamna ca vantul va face ca cele 5-6 grade de la amiaza sa para mult mai putine.

La munte cerul va fi mai mult noros. Muntii raman ascunsi sub o patura groasa de nori, mai ales Carpatii Meridionali si Orientali, unde inca mai ninge slab. Peste creste, desigur, vantul va continua sa sufle cu putere, dar temperaturile reusesc sa creasca destul de mult peste zi. Asadar, asteptam 2 grade la Semenic si Sinaia, 4 la Predeal si chiar 5 la Paltinis.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei. in cursul noptii in zonele joase din vestul si sudul tarii vor fi conditii de ceata.

16 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.