Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Saptamana cu ploaie si ninsori

Saptamana cu ploaie si ninsori

Vremea va continua sa se raceasca in aceasta saptamana, in primul interval meteorologii prognozand precipitatii sub forma de ploaie care s-ar putea transforma in ninsoare, in timp ce in partea a doua a saptamanii, odata cu scaderea mai consistenta a temperaturilor, precipitatiile vor fi doar sub forma de  ninsoare.

Luni, 15 decembrie 2008, cerul va fi mai mult acoperit, insa sansele de precipitatii vor fi destul de mici. Maxima nu va depasi 1 grad Celsius. De maine insa, meteorologii prognozeaza sanse foarte crescute de precipitatii, ploile din dupa-amiaza zilei urmand sa se transforme spre seara in lapovita si ninsoare.

Maxima nu va depasi marti 1 grad Celsius, in timp ce minima va fi de minus 1 grad Celsius. Miercuri se vor mentine sansele crescute de precipitatii sub forma de ploaie sau chiar lapovita si ninsoare. Temperaturile se vor incadra in limitele din zilele precedente.

Minima va scadea joi pana la minus 4 grade, astfel incat sunt prognozate doar ninsori. Vineri temperatura nu va depasi minus 3 grade, in timp ce minima va scadea pana la minus 6 grade. Si in aceasta zi sunt prognozate ninsori. In weekend ninsoarea va inceta, iar temperaturile vor creste putin, maxima anuntata fiind de 1 grad Celsius.

Autoritatea Nationala de Meteorologie anunta cer acoperit in toata tara si sanse crescute de precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare incepand de marti. Maximele se vor incadra intre 0 si 14 grade Celsius, in timp ce minimele intre minus 3 si minus 9 grade.

15 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.