Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Lapovita si ninsoare

Lapovita si ninsoare

In tara, cerul va fi temporar noros in vestul si centrul tarii si mai mult acoperit in restul teritoriului. Va ploua, mai ales ziua, local in Oltenia, Muntenia si izolat in Banat si Dobrogea, iar in Moldova pe arii restranse se vor semnala fulguieli sau va burnita. In zona montana precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in regiunile sudice (cu viteze mai mari in sudul Banatului), precum si la munte.

In Bucuresti cerul ramane noros, vantul nu isi slabeste stransoarea iar trecator ploua slab. Dupa ce dimineata a fost atins pragul de inghet, temperatura la amiaza ajunge la cel mult 4-5 grade.

La munte continua sa ninga in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. in rest, doar innorari temporare si fulguieli izolate, care nu duc la depunerea unui strat de zapada. Vantul sufla puternic pe creste, cu pana la 120 de km pe ora, viscolind zapada. Temperaturile mai ridicate sunt in Apuseni, la Stana de Vale, 5 grade, iar cele mai scazute la Toaca, pe masivul Ceahlau, minus 1 grad. 0 grade la Semenic, 1 la Sinaia, 2 la Predeal.

Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 1 si 11 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre - 4 si 6 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -10 grade.

15 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.