Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 

Ploua slab

Cerul va fi mai mult acoperit in regiunile extracarpatice si temporar noros in restul teritoriului. Va ploua slab, pe arii relativ extinse in sudul tarii, local in est si izolat in rest. In zona montana, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in sud, sud-est si la munte si va fi in general slab in celelalte zone.

In Bucuresti vremea ramane inchisa, cu cer acoperit si ploi trecatoare, slabe ce-i drept. Maxima prognozata e de 5..6 grade, insa vantul continua sa fie puternic, asa ca iesirile din spatiile acoperite nu vor fi prea placute.

La munte, norii acopera cerul in toate masivele sudice, unde sunt mai ales lapovite sau ninsori iar vantul sufla puternic, viscolind zapada. In Apuseni si Carpatii Orientali mai sunt doar izolat fulguieli. Cel mai cald e in vest, 5 grade la Stana de Vale, dar stratul de zapada se mentine la 26 de centimetri. Cel mai frig, ca de obicei, e la Varful Toaca, in Ceahalu, cu minus 3 grade la amiaza. 2 grade la Predeal, doar 1 grad la Sinaia si la Paltinis, unde stratul de zapada e de 30 de centrimetri.

Temperaturile maxime vor fi de la -1 - 0 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei pana la 11 - 12 grade in Banat si Crisana; minimele termice se vor incadra intre - 4 si 6 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -10 grade.
14 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.