Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 

Cer noros

In tara, cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii relativ extinse in sud-vestul si sudul tarii si doar izolat in restul teritoriului, iar in est vor fi conditii de burnita. in zona Muntilor Banatului si a Carpatilor Meridionali, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va continua sa prezinte intensificari la munte si local in sud, iar in celelalte regiuni va sufla slab si moderat.

In Bucuresti cerul va fi noros şi temporar va ploua. Daca nu aveti drumuri de facut azi prin Bucuresti, este mai bine sa va bucurati de activitati in spatii acoperite, caci azi norii aduc si ploi, iar temperatura prognozata nu prea imbie la plimbari. Daca dimineata era 4 grade Celsius, la amiaza in aerul Bucurestiului nu se mai adauga decat un grad doua, ceea ce va face ca azi la amiaza sa nu fie mai mult de 5-6 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Un weekend nu prea prietenos cu turistii fugiti din aglomeratiile urbane pe crestele muntilor. Azi precipitatiile isi fac de cap prin Muntii Banatului si Carpatii Meridionali si ceva mai putin convingator prin restul zonei montane. Nici temperaturile nu sunt foarte incurajatoare, caci azi vorbim de 4 grade la Stana de Vale, 0 la Sinaia si minus 2 la Semenic. Nici duminica nu se anunta prea incantatoare din punct de vedere meteorologic, caci, precipitatiile isi extind aria spre masivele sudice, iar valorile termiec se mentin in parametri similari.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade. In zonele joase izolat va fi ceata. Temperaturile minime se vor situa intre -3 si 7 grade, usor mai coborate in depresiuni.
13 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.