Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

In tara, cerul va prezenta innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde izolat va ploua slab. in celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu innorari si local ceata in zonele joase, mai ales in primele ore ale zilei si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Banat si pe litoral.

In Bucuresti vom avea azi parte de 3-4 grade peste norma termica, ceea ce nu va face din ziua de azi una prea calda, caci maxima anuntata este de numai 7-8 grade Celsius. Totusi, deci cerul aduna ceva nori, soarele isi face si el loc pe cer, iar vantul atinge viteze cel mult moderate.

La munte, cerul va prezenta innorari temporare. Carpatii Occidentali si vestul Meridionalilor aduna nori o buna parte a zilei de azi, dar sansele de precipitatii sunt mici. In celalalte  masive, norii mai lasa loc si soarelui, dar in depresiuni si pe vai, primele ore sunt tributare cetii. Dar macar temperatura aerului este in usoara crestere fata de ieri, cu valori in general pozitive. Iata, 2 grade la Semenic, un grad mai mult pe Ceahlau la Varful toaca si chiar 6 la Predeal, Sinaia si Stana de Vale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 0 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana spre -12 grade, dar si mai ridicate in Dobrogea si in Banat pana la 2-3 grade.

11 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.