Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

In tara, vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea va fi ceata indeosebi in zonele joase din vest si centru. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea ramane frumoasa, cu multe ore de soare si vant slab, asa ca uitam repede de ceata si frigul din zori, caci temperatura urca de la minus 5 la 7 grade la amiaza.

La munte vreme buna, cu mult soare si temperaturi in crestere: 3 grade la Predeal si Paltinis, 5 la Stana de Vale. Amintim, totusi, ca in Fagaras stratul consistent de zapada depus in ultimele 2 zile peste cruste mai vechi de gheata nu prezinta stabilitate, iar cresterea temperaturilor si actiunea soarelui pot determina cu usurinta curgeri si avalanse medii, al caror risc este ridicat, fiind evaluat la gradul 4. Prin urmare, traseul principal de creasta si rutele spre creasta Fagarasului sunt inchise. In Bucegi si Postavaru, riscul avalanselor e moderat, fiind posibil doar prin supraincarcare de schiori sau turisti.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 8 grade. Temperaturile minime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, posibil chiar sub -15 grade.

10 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.