Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 

Cer variabil

Vremea se va mentine normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in zona montana din nordul tarii, unde izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, gata cu vremea inchisa. Azi putem spera si la momente insorite, fara grija umbrelelor si 7 grade la amiza.

La munte, cerul se lumineaza si doar la inceputul zilei mai ninge slab, in special in Carpatii Orientali, apoi si aici isi face aparitia soarele. Vantul face doar act de prezenta, iar seara si dimineata, pe vai si in depresiuni, izolat, se formeaza ceata. Temperaturi normale pentru perioada aceasta: minus 9 grade la Ceahlau, minus 4 la Semenic, unde stratul de zapada e de 21 de centimetri, minus 3 la Predeal si Sinaia, minus 2 la Paltinis, cu 44 centimetri stratul de nea, 1 grad la Stana de vale, cu 34 de centimetri zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, posibil chiar sub -15 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

9 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.