Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ceata si zapada

Ceata si zapada

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este ingreunata din cauza zapezii, iar pe unele portiuni de drum vizibilitatea este redusa sub o suta de metri din cauza cetii.

Potrivit Centrului Infotrafic, vizibilitatea este cuprinsa intre 50 si 100 de metri pe drumurile din zonele joase din judetele Mehedinti, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov, Ialomita, Giurgiu, Calarasi, Buzau, Braila, Teleorman, Bacau, Neamt si Suceava.

In localitatea Cheia (judetul Prahova) burniteaza, iar ploile cazute in judetele Hunedoara, Caras-Severin, Arad, Timis, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bihor, Satu-Mare, Salaj si Alba reduc aderenta pneurilor la drum, precizeaza sursa citata.

Circulatia este ingreunata din cauza zapezii in judetul Covasna, pe DN 13E Zagon-intorsura Buzaului, in judetul Vrancea, pe DN 2 D Gresu-Ojdula, pe DN 67 C, pe tronsoanele Novaci-Ranca din judetul Gorj si Curpat-Sugag in Alba, pe DN 7A, segmentele Groapa Seaca-Petrosani in judetul Hunedoara si Vidra-Obarsia Lotrului in judetul Valcea, precum si pe DN 1R, in zona Belis din judetul Cluj.

4 decembrie 2008, Sursa: Centrul Infotrafic
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.