Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 

Ploi slabe

In tara, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros si va ploua local in vestul si sud-vestul tarii, precum si in zona montana. In restul teritoriului, mai ales in cursul zilei, trecator vor fi ploi slabe. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, mai ales in Dobrogea si Crisana, iar la munte va fi tare. Dimineata in zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va scadea usor.

In Bucuresti vremea va fi calda dar mohorata buna parte din zi. Ceata s-a risipit inca din timpul noptii si trecator este posibil sa si ploua slab. Va fi mult mai cald decat ieri, cu o maxima de 14, 15 grade la amiaza, asadar cu 8, 9 grade peste norma.

La munte este cald, cu 14 grade la Predeal si Paltinis, 12 la Sinaia, 11 la Stana de Vale, unde stratul de zapada e de 36 de centimetri, tot 11 grade chiar si pe glacialul Ceahlau. Altfel, norii nu lasa prea multe sanse soarelui si aduc ploi dupa-amiaza in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. Spre seara si in noaptea de joi spre vineri ploile se extind si in celelalte masive. Vantul va sufla mai puternic pe creste.

Temperaturile maxime sunt cuprinse intre 8 si 18 grade.

4 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.