Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer mai mult noros

Cer mai mult noros

In tara, vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de vest a tarii, unde local va ploua si izolat vor fi posibile cantitati de apa de peste 15 l/mp. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, ploile izolate, dar local va fi ceata si burnita, mai ales in primele ore ale zilei. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificari, mai ales in Banat, pe litoral si la munte.

In Bucuresti azi nu prea se zareste soarele, dar macar temperatura, in ciuda cetii de la primele ore si a norilor care devin si mai compacti in a doua parte a zilei, se anunta de-a dreptul placuta, de 11, chiar 12 grade Celsius. Ploua slab, nu prea convingator, dar suficient cat sa nu regretam ca ne-am luat umbrela de-acasa.

La munte cerul va fi mai mult noros si va ploua local. Muntii stau si ei azi sub o patura de nori care aduce si ceva ploi locale, mai insistente in Carpatii Occidentali si Meridionali, unde s-ar putea inregistra cantitati de apa de peste 15 litri pe mp. Peste vai si in depresiuni, primele ore ale zilei aduc un strat de ceata, iar vantul este si el agresiv pe creste. Temperatura nu se modifica prea mult fata de ziua de ieri, asa ca maximele raman peste regimul termic normal: 11 grade la Predeal, 8 la Sinaia si Paltinis si 5 la Semenic si chiar si pe Ceahlau, la Varful Toaca.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 7 si 17 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -2 si 8 grade, usor mai ridicate pe litoral.

3 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.