Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 

Vreme calda

In tara, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Ziua cerul va fi temporar noros si doar izolat va ploua slab. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat si vor fi ploi in Oltenia, Banat, la munte, local in Crisana, Transilvania si Muntenia si pe arii restranse in rest. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali izolat cantitatile de apa vor putea depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, pe litoral, iar la munte va fi tare. 

In Bucuresti avem parte de o zi calda, dar nu scapam de ceata matinala si de norii josi, stratiformi, mai ales in prima parte a zilei. Vantul sufla in general slab, iar temperatura la amiaza va bifa 10 grade in termometre.

La munte, pentru cei care si-au prelungi mini-vacanta de 1 decembrie, azi vestile de la meteorologi sunt bune. Vreme calda pentru aceasta perioada a anului, cu un cer temporar noros si doar izolat cu ceva ploi razlete. Doar in Muntii Banatului si in Meridionali se asteapta cantitati de apa care sa depaseasca 15 l/mp. Cu vantul insa nu e de joaca, sufla insistent si cu putere, dar macar, dupa ce se imprastie ceata de la primele ore, la amiaza se ating 8 grade la Sinaia, Stana de Vale si Paltinis, chiar 9 grade la Predeal. Ceva mai rece la Semenic, unde nu se anunta decat 4 grade si un grad mai putin pe Ceahlau, la Varful Toaca.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, mai coborate in depresiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade.

2 decembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.