Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer temporar noros

Cer temporar noros

Cerul va fi temporar noros, iar in cursul noptii va ploua slab pe arii restranse in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest si la munte. Dimineata si noaptea se va semnala ceata in zonele joase din sud, centru si est. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

In Bucuresti se incalzeste, norii isi impart cerul cu soarele iar ceata matinala e doar exceptia unei zile agreabile, ultima din noiembrie, care ne-aduce la amiaza 9 grade.

La munte, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros, iar in cursul noptii va ploua slab, izolat in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, se va semnala ceata.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 5 grade. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 13 grade.
30 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.