Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime, in crestere usoara

Temperaturi minime, in crestere usoara

In tara, cerul va fi mai mult noros si va ploua in majoritatea regiunilor. La munte, iar trecator, in primele ore si in zonele de deal, precipitatiile vor fi mixte. Izolat vor fi conditii de polei. Noaptea innorarile vor fi temporare si precipitatiile se vor restrange treptat spre nord-estul tarii. In zonele joase se va forma ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari locale la munte, in Campia de Vest, Dobrogea si Moldova.

In Bucuresti avem parte de un inceput de weekend care nu prea imbie la activitati in aer liber. La aceasta ora sunt 3 grade cu plus si un cer inorat dar dupa amiaza ploaia se anunta destul de insistenta, iar vantul va atinge viteze pana spre moderat. si nici temperatura nu e prea incantatoare, caci se opreste la 5, maximum 6 grade Celsius.

La munte, ziua cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii mixte. Muntii se aleg astazi cu nori destul de pusi pe treaba, caci aduc azi precipitatii mixte, ba chiar se formeaza izolat si polei. Pe vai si prin depresiuni, dimineata aduce un val consistent de ceata, iar vantul si el prezinta intensificari locale.Temperatura aerului totusi nu indica variatii semnificative fata de intervalul precedent, asa ca vorbim de 2 grade la Predeal, zero la Sinaia si minus 3 grade pe Ceahlau, la Varful Toaca.

Temperaturile minime, in crestere usoara, se vor situa intre -6 si 4 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade.

29 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.