Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Avertizare meteo - Cod galben

Avertizare meteo - Cod galben

 Avertizare meteo - Cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza pe 28 august, in nordul Carpatilor Orientali si al Moldovei, respectiv in judetele Suceava si Botosani, se vor inregistra ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului si descarcari electrice.

Astfel de fenomene se vor produce si in zilele de 28 si 29 august, in Dobrogea, in judetele Constanta si Tulcea.

Astazi vreme va fi in general instabila, in racire usoara. Vor avea loc averse si descarcari electrice in jumatatea de sud a tarii si pe arii mai restranse, indeosebi la deal si munte, in restul teritoriului.

In Carpatii Meridionali si in Dobrogea, se vor inregistra local cantitati de apa peste 25-30 l/mp si izolat 50-60 l/mp. Vantul va avea unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime se incadreaza in intervalul 20-27grade Celsius, iar minimele intre 8 si 18 grade Celsius, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica este stationara la valori coborate.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 26 august 2006

28 august 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.