Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

In tara, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul variabil, se va acoperi, treptat, noaptea in regiunile din vestul si sud-vestul tarii. Indeosebi spre dimineata vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ploaie in Banat si Crisana si mixte in Oltenia si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Banat si la munte. In primele ore ale zilei, va fi ceata pe arii restranse in sud si centru. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

In Bucuresti,vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla in general slab, iar dimineata vor fi conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 6,7 grade, iar minima de -2, 0 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

La munte, vremea se anunta frumoasa in toate masivele. Temperaturile sunt pozitive in general, ceea ce nu prea s-a mai intamplat in ultima vreme. Astfel, vorbim de 4 grade la Predeal, 2 la Sinaia si numai la Varful Toaca pe Ceahlau este un grad cu minus. Atentie insa, dimineatile sunt din ce in ce mai rece reci, cu temperaturi de minus 5 pana spre minus 7 grade, iar vantul pe creste sufla cu putere.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 8 grade.

28 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.