Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Balea Lac de poveste

Balea Lac de poveste

La Balea Lac turistii se pot bucura datorita celor doua zile de ninsoare neintrerupta. Iarna a pus stapanire pe toata zona si creeaza o atmosfera de basm. Turistii se pot bucura din plin de zapada care s-a asternut intr-un strat gros, numai bun pentru o bataie cu bulgari. 

Duminica, 23 noiembrie 2008, zapada atingea 15 cm. Salvamontistii sunt pregatiti de iarna. Ei recomanda turistilor sa nu se aventureze in traseele de creasta. Acestea sunt inchise odata cu venirea iernii, dar nu interzise. Turistii sunt rugati sa apeleze la salvatori montani pentru informatii.

In ceea ce priveste telecabina, aceasta este functionabila. Totodata cabana de la Balea Lac este gata sa-i primeasca pe cei care doresc sa se bucure de munte. Cabanierii au inceput deja sa impodobeasca cabana cu decoratiile de iarna.

Pentru zilele de Craciun şi Revelion au fost ocupate toate locurile.

 

27 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.