Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 noiembrie 2019 

Vreme rece

In tara, vremea va fi rece pentru aceasta data, mai ales in cursul noptii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in sud, sud-est si la munte, apoi in nord. Doar izolat, la inceputul intervalului, vor mai fi posibile precipitatii slabe, mixte in Muntenia, Dobrogea si ninsori la munte. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

In Bucuresti se zareste azi si ceva soare de care ieri nu am avut deloc parte. Mai ales dupa amiaza, pentru ca primele ore norii inca mai sunt pe cer, ramasi de peste noapte. Vantul insa sufla slab pana spre viteze moderate, iar temperatura maxima nu trece de 5-6 grade Celsius. 

La munte, vremea se mentine rece, iar cerul este variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei. Sunt, de aceea posibile si ceva ninsori slabe in orele diminetii, mai ales in Carpatii Meridionali. Temperatura insa este in general mai mica decat ieri, cu numai minus 8 grade pe Ceahlau, minus 5 pe Semenic si Sinaia, doar un grad mai mult la Sinaia si in sfarsit o valoare pozitiva, un grad la Stana de Vale.  norma.

Temperatura aerului va avea valori mai scazute decat in noaptea precedenta, cu minime ce se vor incadra intre -10 si 1 grad. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade.

27 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F