Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine rece

Vremea se mentine rece

Desi temperatura aerului va creste usor, vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia si Dealurile de Vest, precum si in zona montana inalta.

In Bucuresti s-au trezit azi in zori la numai minus 5-6 grade Celsius. Dar cerul, mai mult senin, va permite temperaturii spre amiaza sa se incumete ceva mai sus decat ieri atingand o valoare de 7 grade Celsius. Ceea ce deja inseamna o valoare termica apropiata de normal. Vantul se mai reduce si el ca intensitate ceea ce ne va face sa suportam mai usor temperatura destul de mica.

La munte temperaturile cresc putin, dar nu excesiv. Cerul este totusi ceva mai limpede si asteptam innorari spre seara incepand cu masivele din vestul tarii. Va ninge pe arii relativ extinse in Carpatii Occidentali si peste nordul celor Orientali. Razlet, vor mai ajunge si cativa fulgi de nea si prin restul zonei montane. Temperaturile, chiar daca nu mai sunt toate negative, tot presupun manusi si caciul groase. La Paltinis, singuratic va va intampina maine un singur grad. La Predeal si Stana de Vale, la amiaza se va atinge valoarea termica de inghet, 0 grade, iar in rest, minus 4 grade la Semenic, minus 2 grade la Sinaia si chiar minus 7 pe Ceahlau.

Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre -2 si 8 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate in Banat si Dobrogea. Presiunea atmosferica va scadea usor indeosebi in a doua parte a intervalului.

24 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.