Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori viscolite

Ninsori viscolite

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile a trimis, in cursul acestei dimineti, o Atentionare Meteorologică - Cod Galben catre prefecturile judetelor Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Caras-Severin, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Valcea, Vrancea, Timis(26 prefecturi).

Fenomenele vizate sunt ninsori viscolite, in intervalul 21 noiembrie, ora  22.00 –  23 noiembrie, ora 18.00.

In intervalul 21 noiembrie, ora 22.00  – 23 noiembrie, ora 18.00, in zonele montane va ninge viscolit si se va depune strat de zapada consistent.

Vremea se va raci accentuat in toate regiunile tarii, vantul va prezenta intensificari si vor fi precipitatii pe arii extinse.  

Incepand din dimineata zilei de sambata 22 noiembrie, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare vor fi si in zonele mai joase, la inceput in cele din vest, centru si nord, apoi trecator si in est.   

21 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.