Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Incalzire usoara

Incalzire usoara

Cerul va fi variabil in est si sud-est si mai mult noros in rest. Va ploua indeosebi spre sfarsitul intervalului in Banat, Crisana si Maramures, local in Transilvania si izolat in Oltenia si Moldova. La munte, precipitatiile vor fi mixte. Pe arii restranse, mai ales in zona montana, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-est, iar la munte va fi tare.

In Bucuresti norii strang treptat randurile iar spre seara aduc si ploi. Vantul se face simtit, dar si temperatura e generoasa: de la 6-7 grade, cate sunt acum, pana la pranz ajunge la 13 grade, cu 3, 4 grade peste regimul termic normal. 

La munte, cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare, la inceput in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, apoi si in restul zonelor montane. In Muntii Banatului si Carpatii Meridionali cantitatile de apa vor depasi izolat 25-30 l/mp. Vantul va sufla tare, iar mai ales pe creste va viscoli zapada. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

Temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 7 grade. Presiunea atmosferica va scadea accentuat.

21 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.