Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 

Vremea rece

Frigul s-a instalat in Romania de aproape zece zile, iar in zonele montane iarna a venit deja.

Multi soferi au fost luati prin surprindere de prima ninsoare, care i-a surprins, in pasul Gutai. Acestia trebuie sa fie atenti avand in vedere ca pe sosea stratul de zapada atinge deja 5 centimetri, iar sub acesta e multa gheata. Cu toate ca drumarii au iesit cu utilajele pe sosea, ninsoarea abundenta le ingreuneaza foarte mult munca.

In Harghita termometrele au coborat pana la -13 grade. Si aici si-au facut aparitia primii fulgi de zapada.

In Brasov si pe Valea Prahovei s-a dat startul pregatirilor pentru sezonul de schi. Telecabinele, gondolele si telescaunul sunt verificate, iar partiile sunt curatate.

Meteorologii anunta lapovita si ninsoare in zonele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre minus 10 si 3 grade, iar maximele se vor situa intre 4 si 14 grade. De sambata vremea se va raci usor asa ca este posibil sa ninga din nou.

20 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.